Strand

Verdens smukkeste bounty strande

Noget helt fantastisk at opleve er verdens mange smukke strande. En strand er ikke altid bare en strand, de varierer meget alt efter hvor i verden de ligger. Mange danskere elsker at besøge Thailand, Spanien og USA fordi der er smukke badestrande, men Danmark har også selv smukke strande. Der er noget helt specielt ved at besøge strandene på den danske. Men de danske strande er selvfølgelig strande vi kender gennem hele livet, og derfor kan det altid være rart at besøge strande der indbyder mere til lange afslappende dage og masser af badning i det klare vand – lige som dem man finder i de varmere lande. Når man så rejser til andre lande, så er det godt at vide hvor de bedste strande ligger. Nedenfor er en liste over verdens smukkeste strande og de er helt sikkert et besøg værd om enten man rejser med familie, alene eller på grupperejser.

 

Kikkaduwa – Sri Lanka

Det er især en strand man besøger hvis man er backpacker eller generelt elsker havet. Stranden er et super indbydende surferparadis og have tiltrækker mange mennesker. Man kan både dykke, snorkle og bare nyde den afslappende atmosfære. Langs stranden finder man eksotiske og lokale restauranter som byder på lækker lokal mad.

 

Zlatni Rat – Kroatien

Helt krystalklart vand, kridhvidt sand og masser af sol og varme. Det er det som denne strand kan byde på. Stranden har alt hvad du kan forestille dig. Langs stranden ligger de eksotiske hoteller, hyggelige små byer og dette er stedet for ren afslapning.

 

Isla de Holbox – Mexico

Den perfekte strand for et par der søger romantik eller familien der skal på tur med sine lidt ældre børn. Stranden og generelt hele området emmer af hyggeligt caribisk stemning og der er rige muligheder for at opleve den lokale kultur og den lokale gastronomi. Det er en strand der er stille og afslappet i modsætning til stranden der er lidt længere væk, Cancun, som appellerer mere til fest og farver. Denne strand er en forholdsvis uopdaget og derfor kan man opleve uspolerede naturområder som mange andre ikke har oplevet.

 

Belle Mare – Mauritius

Dette er en strand der passer perfekt til dig hvis du gerne vil opleve alt det der sker under overfladen. Belle Mare er den bedste strand på Mauritius, og det siger ret meget da der i forvejen er mange gode strande på Mauritius. Der er indbydende koralrev som ligger kun 200 meter fra stranden og derfor er det et perfekt sted til snorkling og dykning.

 

Punta Cana – Den Dominikanske Republik

Den hvideste sandstrand man kan finde, og det er næsten det som man kender Punta Cana for. Hotellerne langs stranden ligger helt ud til sandet og vandet og man er hele tiden omgivet af den lokale stemning fyldt med caribiske rytmer. Et perfekt sted til dig der leder efter et afslappende sted med masser af lokal kultur langt væk fra Danmark.